DEVIZAHITELEK

DEVIZAHITELEK

A devizaszerződések társadalmi úton történő megváltoztatása - aláírásgyűjtés - a devizahitelek megváltoztatásához.  

A már többször kifizetett - KÜLFÖLDI ÁLLAMADÓSSÁG ELTÖRLÉSÉNEK - KEZDEMÉNYEZÉSE. 

VÉGREHAJTÁSI JOG

Végrehajtási Jog

Végrehajtások jogi blokkolása, a kilakoltatások megakadályozása céljából.  

Forintosítási Törvények

Indítványozzuk a Magyar Parlamenthez és az Európai Unió Petíciós Bizottságához

a Forintosítási Törvények alábbi módosításra:

A DEVIZAALAPÚ SZERŐDÉSEK ELSZÁMOLÁSA A SZERZŐDÉSKÖTÉS - KORI

 

EREDETILEG FELVETT HUF ÁRFOLYAMON TÖRTÉNJÉK!

Látogatók
Látogatók
Flag Counter

Aktuális

LEJÁRT AZ EDDIGI BENNÜNKET VÉDŐ - TÉLI KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM!

 

Mely 2017 március 1.-ének első percétől sem véd már tovább meg senki addigi adós rabszolgává tettet és Családunk a – KILAKOLTATÁSAINKTÓL – sem az ezzel együtt járó KŐKEMÉNY NYOMASZTÓ ÉRZÉSEKTŐL! Mely kellő érzés átitatásaival kívánunk mindazoknak megélni – A HITELES EMBEREK - , kik számunkra mindezt idáig hagyták fajulni, zúdítani S IGYEKEZNEK HAGYNI IS MÉG MIND A MAI NAPIG BENNÜNK - BELE DÖGLENI! – de legalább „Magyarország erősödik, meg teljesít” – HOL?! – MIKOR?! .. ÉS KINEK!!!? ..

A KILAKOLTATÁSAINK FELFÜGGESZTÉSÉRE, LEÁLLÍTÁSÁRA látva, hogy semmilyen tervvel nem rendelkezik a jelenlegi kormány – azaz (mintha) TELJESEN MEGFELEDKEZETT volna Bennünkről, de még csak egyetlen egy – HANGZATOS – ÍGÉRGETÉSŰ - civil szervezetnek sincs semmilyen kezdeményezése se(!!!), így ebben is mindjárt mást sem látva,  – mint – A HITELES EMBEREK – kell rögtön ezt is a kezünkbe vegyük, A SAJÁT SORSUNK!

Örömünk az ürömünkben, hogy az azonnali megkeresésünkre, az igen és gyors készségesen együtt működő, JOBBIK általi  – kérdéseink – intézhettük a Parlamentbe az államtitkár Úrhoz! Kitől a hebegés és a habogáson kívül semmi érdemlegeset vagy csak még legalább VAJMI BÍZTATÓT sem kaptunk! Az egyéb más nyavalygásainkon kívül mást sem, mint, hogy ők -  „mekkora terhet vettek át 2010-ben az előző kormánytól” – HÚZVA KI MAGUK MINDEZZEL MAGUK! – 7 – HETES ÉVE!!! -  NEM TUDTÁK MEGOLDANI A DEVIZAHITELLEL EGYÜTT RÁNK ZÚDITOTT RÁKFENÉT!


MERT AZ ÁLTALUKI és NYUGODT LEKOMMUNIKÁLT DEVIZA HITELEINK – MÉG MINDIG – NINCSENEK – MEGOLDVA!!!

Folytatjuk A KÖTELEZŐNEK MEGLÁTOTT – HADJÁRATUNK!

https://www.facebook.com/vonagabor/videos/10155134604604623/

Addig is nagy Tisztelettel Köszönjük a megkeresésünkben azonnalian közre működő  

Dr. Staudt Gábor JOBBIK Parlamenti képviselőnek és a
Z. Kárpát Dániel SZINTÉN JOBBIK Parlamenti képviselő felszólalását!
 

Bízva a JOBBIKKAL való további SIKERES közös együttműködésünkben!
 

Kérjük írja alá az Életre hívott petíciónk, melyet – A HITELES EMBEREK – hoztunk létre, a közös jobb Életünk reményében - https://www.peticiok.com/a_forintositasi_torvenyek_modositasara -

       

                      Isten Áldása!
                 KÖSZÖNETTEL!


                  A HITELES EMBEREK

      - EGYÜTT A GYERMEKINKÉRT! -

Olyan könyörtelen helyzetbe bele kényszerített Családokat keresünk kiket hozzánk hasonlóan – A HITELES EMBEREK – Táborát (mely napról napra hál Istennek egyre jobban gyarapodunk!), az alább felsorolt magánszemélyek, ügyvédek, pénzügyi szolgák igyekeznek az utcára kitoloncolni-kisemmizni, nem nézve se Istent sem Kisgyerekeinket!
 

NAGY ERŐKKEL KERESSÜK AZ ALÁBB FELSOROLTAKAT!!!

 

           Isten Áldása!
        A HITELES EMBEREK

- EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT! -

 

dr. Horony Levente – ki általában vagy valamilyen céget képviselve, vagy pedig magánszemély által megvásárolt TÖBB FÉLE BANK (AXA-RAIFEISEN stb.) általi bedöntött követeléseik megvásárlásaikkal igyekszik, rohamtempóban kisemmizni átvert eladósított Magyar Családokat, természetesen mindesetben ő – CSAK – képviseleti formát öltve magára.  

Az ő – KÉPVISELETI - nevéhez érdekességképen fűzhető pár kiemelni való érdekes megjegyezendő, mint például az

Ág Csaba,  ki mintha a strómanja is lenne, aki a kiszemelt áldozat(-ok)ul ejteni kívánt Családnál tart előbb terepszemlét a bank nevében eljárva, kis tündi-bündi bárányként előadva mindvégig magát. Mindez derül ki akkor(!), hogy mekkora egy utolsó aljas rohadék, mikor a végrehajtást kérő magánszeméllyel és az őt CSAK KÉPVISELŐ Horonnyal ülnek le – A HITELES EMBEREKKEL -  egy asztalhoz tárgyalni! Míg Emberére való találásakor, szokásosan ahogy csak szoktak ezek, hebegve-habogva – TAGAD!
Érdekességnek nevezetten ez az ÁGról szakadt rakás szerencsétlenségű zsák pityóka, mit merről rugdosol úgy is áll – meg úgy is néz ki –  épp pont azt a bizonyos XXII. ker-i Csöngő u.i NÉGYGYERMEKES Család KILAKOLTATÁSA https://kuruc.info/r/2/61306/ utáni felépült csili-vilinek látszó Isten verte társasházak árulja.  Annak az INNOVA HOLDING cég nevébe előmerészkedve, mely a Horony Levente egyik budapesti (XI. Kende u.) irodájának a tőszomszédságában van, XI. ker. Bartók Béla u 34 sz. alatt van bejegyezve, mely cég tulajdonosa FITT FIZIKAI KÖZÉRZET JAVÍTÓ (összességükben nézve, nem is lehetne jobb!)-  szolgáltatást végeztet(-nek) – többek között, feltételezhetően a kép elmondása alapján, banki dolgozóknak is -
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1186274068089333&set=ecnf.100001202522043&type=3&theater . Így talán még több egészséges következtetés vonható le a továbbiakban.
– … igaz csabikám! (ígéret szép szó, ha betartják úgy jó!”) na szerbusz mert még látjuk egymást, de addig se zizegjen a szád mint a GYÍLKOSNAK az ítélete kihirdetés előtt, mint legutóbb álltál is (de azért megnyugtatóan, minden léptetekben veletek vagyunk ;) ) – A HITELES EMBEREK -!

 

További kiemelni kívánó érdekesség a Horony Leventével kapcsolatosan, az a családja! Azaz, hogy talán honnan is veheti azt a mérhetetlen bátorságot, talán kapcsolati tőkéjének nevezettel, mellyel – FELVIDÉKI – létére, Magyar Családokkal mer szemben – KÉPVISELNI – melyet talán még az is befolyásolhat, hogy a Felvidéki Magyar Családok nevében eljáró, egyben meg Európai Parlamenti képviselő az ő bátyuskája, a

dr. Horony Ákos http://felvidek.ma/2015/07/a-gombaszogi-nyari-tabor-masodik-napja-autonomia-alom-vagy-valosag/ . Aki szintén azon a Pázmány Péter KATOLIKUS Egyetemen végzett, melyen az öcsikéje, de akár csak több végrehajtást kérő magánszemély gyerekei is! - .. hihetetlen, hogy micsoda összeforrások vannak, és, hogy honnan is fújhat néha a szél.’ – mely egészen a szcientológiáig is elér(-het!). ;)

---------------- FOLYTATJUK! -----------------

        A HITELES EMBEREK

- EGYÜTT A GYERMEINKÉRT! - 

 

ÁHF – Általános Hitel Finanszírozási zrt. –

Aki vezetője –

Mozol Tamás  - https://www.facebook.com/tamas.mozol?fref=ts mint egy jó és sikeresnek mutatott vállalkozó szellemű művész, mára már többször volt a törvény általi gyanú árnyékában. Mi nem semmi egy olyan személyiség figyelembe vétele mellett, ki nevezetesen éppen pont a Kulcsár Attilát vette fel az akkori, ő általa vezetett k and h bankba PORTÁSNAK, enyhén helyesbítve - ÜZLETKÖTŐNEK az addigi RECEPCIÓST. http://viszavzsodor.blogspot.hu/2015/02/na-fizess-paraszt-mert-zsido-ujbol.html

Mozolék és az ő ÁHF-jük által indított kifosztások a
Horn Tamással https://www.facebook.com/horntomi?fref=ts karöltötten(!!!) nem „tartottak” sokáig, köszönhetően annak a volt PSZÁF KÖZÉRDEKŰ PERNYERTESSÉGÉNEK - amely kimondta az akkori Felügyelet teljes pernyertességét és megállapította az általános szerződési feltételeinek tisztességtelenségét. Az ítélet rögzíti, hogy a szolgáltató egyes üzletszabályzati, illetve hirdetményi kikötései valamennyi félre kiterjedő hatállyal érvénytelenek. 

A semmisségre bárki, határidő nélkül hivatkozhat.

http://www.jogiforum.hu/hirek/25495

Az oldalunkon közzé tételünk köszönhető annak a figyelem felhívásnak, hogy korábban (2012) a fehér kéményseprőktől „civil” szervezettől kaptunk ígéretet az érintett ingatlan, és azóta már több ÁHF-es érintett ingatlanok megmentésében, míg már mára mosolyogva várják az egyik HITELES EMBEREK Családjának a kiköltözetését - -! idézve őket, melyet azóta már töröltek az oldalukról, mi után szóvá tettük! „ .."Fehér Kéményseprők" Országos Társadalmi Szervezetek SzövetségeHáááát igen! Aki olvasta a könyvet vagy ismeri a történetet, akkor érzékeli, hogy most mi lesz a szüleivel és az ÁHF-el? Az ÁHF csak a Dabasi Tamás személye végett vártak, de most már nincs a Dabasi, most mi lesz? Órák kérdése, hogy az ÁHF mikor szerez tudomást az Andor felelőtlen viselkedéséről és mikor indítja meg az ingatlan tulajdonba adási eljárást. Megjegyezzük három nap és utca! J - ..” …  

A fehér kéményseprőkkel együtt folytatott – 3 – HÁROM – éves tárgyalás sorozatok, mint fentebb az idézett szövegben is olvasható, fikarcnyi eredményt sem hoztak, azon kívül, hogy szembesítve lett legalább a „civil” szervezet is a Mozol Tamás v.ig. embertelenségéről, hogy mennyire is képes még az Ember szemébe bele hazudni, nem említve a Családon belüli harag keltéséről, amit a Horn Tamással is karöltve művészi szintre emeltek.

 

 

Amennyiben Önnel és a Családjával szemben van (volt) hasonló eljárás, úgy kérnénk a már közismert elérhetőségeink http://a-hiteles-emberek.8x.hu/elerhetosegeink - valamelyikén bennünk értesíteni, esetleges rövid leírását eljuttatni.
(Az oldalunk folyamatos frissítés alatt áll, éppen ezért érdemes folyamatosan  látogatni Bennünk, vagy a – HÍRLEVELÜNKRE – civiljogvedelem@gmail.com  – feliratkozni, de előbb ne feledje el aláírni az ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV-ünk - https://www.peticiok.com/a_forintositasi_torvenyek_modositasara

 , aláírásával segítve a közös érdembeli tevékenységünk, egyben meg csatlakozva az  egyre népesedőbb Táborunkhoz).

Valamiért ismerős mind a két Magyar Család kifosztóval a Dabasi Tamás, a fehér kéményseprők CSALÓ – ÁL”civl” – szervezet elnökével. (Mi általában megválogatjuk, még az ismert közösségi oldalaink ismerőseink is -  A HITELES EMBEREK! -

--- igen tisztelt ’Mozol Tamás úrafi és HORN Tamás urafi, utólagos engedelmükkel követjük a további KIFOSZTÁSAIKBAN IS! – még akár KÖLNBE IS –

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=905445972830961&set=ecnf.100000967013818&type=3&theater  ! ;) -  AHITELES EMEBREK! -

 

ÍGÉRJÜK – Mindenkinek! - SZŰNET MENNTESEN FOLYTATJUK! –

„ott és úgy ahogy akarom!”                 A HITELES EMBEREK

           - Themis in Veritas –

         - EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT! - 

FOLYTATJUK azzal ki csak a nevében is szín tisztának vélt magyar!!!

 

FREUND JENŐ – aki nem mellesleg annak a  FREUND CONSULTING Kft vezetője, aki a Dolce Gusta nevezetű éttermet is vezeti, melyben nagy előszeretettel fogyasztott jó pár – börtönben alig kóstolható - KÓSER szabad idején lévő ételt a nagy barátjának tartott Tasnádi Péter!
Aki szintén nagy előszeretettel szeretett végrehajtásba juttatott ingatlanok felvásárolni, de a Freund Jenőt cseppet sem riasztotta el, hogyha télvíz  idejének kellős közepén kéri a kiszemelt ingatlanra a KILAKOLTATÁST!  – még ha arról a nagyobbnak tartott médium is BOTRÁNYOS KÖRÜLMÉNYEK KÖZEPETTE TARTJA, HOZZA LE!!! - https://www.youtube.com/watch?v=ntk3GCZhaBo -.

A dolog további pikantériájaként szolgálóan, hogy a Freund Jenő, a MAZSIHISZ (Magyar Zsidó Hitközség)  MISKOLCI Gyülekezetének a VEZETŐJE! Ki épp csak az általa alapított RABBI képző vezető – LÁNYA! – aminek a lánya még általi vezett – MISKOLCI – SLIM FITT STÚDIÓ vezetőjének - szeretett volna egy, A SZÁMUKRA  befogadóbb(!) – OTTHONT MEGTEREMTENI! (minő megható ..)– a lehető legmesszebb menőkig bízunk, hogy minden levegő utánvétele után csak kapkod az egyébként is közismerten nehéz’ Magyar Földön lévő levegő után a kedves LÁNYÁVAL, szívünkhöz mérhető férkőzött üdvözletünk jelét küldjük ezúton is – A HITELES EMBEREK! -. A NYOMOTOKBAN VAGYUNK ROHADÉOKOK!

Freund Jenőtől rendelhető: 06 20 921-7373

 

--- FOLYTATJUK!!! -----

 

ÍGÉRJÜK – Mindenkinek! - SZŰNET MENNTESEN FOLYTATJUK! –

„ott és úgy ahogy akarom!”                   A HITELES EMBEREK

            - Themis in Veritas –

         - EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT! - 

 

A továbbiakban se feledkezzünk meg a Devizahitelesek Mentőöve https://www.facebook.com/pg/Devizahitelesek-Ment%C5%91%C3%B6ve-Egyes%C3%BClet-101008640074309/about/?ref=page_internal vezetőjéről se, a sárga lapos

Zomborszky Fehér Zsoltról! – aki addig segített a nagy deviza hiteles bajnak nevezettnek, hogy a végén az ő általa behálózott F. Sándorra és az Ő igen szemkápráztató, erdő rezervátumban lévő tanyájára KÉRT VÉGREHAJTÁST! Zomborzsky, ki a  http://a-hiteles-emberek.8x.hu/csalok is olvasható, a fehér kéményseprőktől nem messze feljebb. Aki szó szoros értelmébe vetten, kutyát macskát össze hordott oda a tanya udvarára, de el is hordott és jó pár marokra való vágni való disznót, tyúkot, kacsát s mi még bele fért az ő és ügyvédi kisbarátai belükbe. Csak mert volt ott minden mi szem szájnak ingere, míg ez az aljas az ő cigány hordáival el nem vitettete, kikre rendre hiába is hívattuk ki a helyi „rendőreit”. Mintha azok felettese is a száját kapott pecsenye kacsa comb csöpögése után törülgette volna.

 

--- ZOMBI!!! – szeretünk’ DE  annyira, hogy nem engedhetjük el a nyomaid!!! TE TETŰ!!! – A HITELES EMEBREK! - ---

 

ÍGÉRJÜK – Mindenkinek! - SZŰNET MENNTESEN FOLYTATJUK! –

„ott és úgy ahogy akarom!”                    A HITELES EMBEREK

             - Themis in Veritas –

          - EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT! - 

   Maffiás háttérrel, bűnszövetkezetekben dolgozó kilakoltató pénzügyi
szolgáltatók felsorolása, akikre a vizsgálatot kértük:


1., Argenta Credit Pénzügyi Szolgáltató Zrt 
1026. Hűvösvölgyi u 27.

2., Argenta Faktor Pénzügyi Szolgáltató Zrt 
1026. Bp. Hűvösvölgyi u 27.

3., Argenta Lizing Pénzügyi Szolgáltató Zrt 
1026. Bp. Hűvösvölgyi u 27.

4., Buda Faktor Zrt 1023. 
Bp. Bécsi u. 3-5.II.e.14.

5., Cessio Követeléskezelő Zrt 
1022. Bp.Tövis u 6.

6., Magyar Ingatlanhitel Pénzügyi Zrt 
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 59.

7., CORNER Záloghitel Zártkörű Részvénytársaság 
1104. Budapest Halom út 42.

8., Creditexpress Factoring Pénzügyi Szolgáltató Zrt 
1146. Bp. Hungária krt. 179-187.

9., EOS KSI Magyarország Inkasszó Kft 
1132. Budapest Váci út. 30.

10., EOS Faktor Magyarország Zrt. 
1132. Budapest Váci út. 30.

11., Quality Financial Pénzügyi Szolgáltató Zrt 
1021. Bp. Hűvösvölgyi u. 36.

12., Santander Consumer Finance Pü. Vállalkozás Zrt 
1027. Bp. Kapás u 6-12.

13., Lánchíd Hitel és Faktor Finanszírozási Zártkörűen Működő Rt.
1122. Budapest Székács út. 29.

14., BUTÁR Gazdasági Szolgáltató Kft. 
2030 Érd, Budai út 22.

15., PESTI HITEL Rt. 
1149. Budapest Róna út. 120-122

16., DEFACTORING Pénzügyi Szolgáltató Rt 
1122 Budapest Ráth György utca 56.

17., ÁRVEREZŐ HÁZ Zrt. 
1075 Budapest, Károly körút 13-15. A lph. III/18.

18., REFINANCE Kft.
1065. Budapest Hajós utca 32.19., NEW Chance Credit Pénzügyi Szolgáltató Zrt. 
1065. Budapest Hajós utca 32.

20., ZEE Capitál Pénzügyi Szolgáltató Zrt. (előző név ZŰRICH CAPITAL RT.) Székhely: 1065. Budapest Hajós u.30-32.

21., GÖSÁR Kft 
1037 Budapest Erdőalja u. 101/c fsz.7

22., ZALABEST Követelésbehajtó és Problémamegoldó Kft. 
8900. Zalaegerszeg, Iskola köz 6-8. I. em. 7.

23., LOMBARD Lizing Csoport
6720. Szeged, Somogyi Béla u 19.

24., Frexit Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 
1201. Budapest Királyhágó u. 47.

25., CARMANO Kft 
2800. Tatabánya Huba vezér u. 16. 4/15

26., JAG-CRED Ingatlanforgalmazó és Pénzügyi Tanácsadó Kft. 
9168 Acsalag Fő út 16.

27., Korona Kredit Jelzáloghitel Zrt 
1088 Budapest Rákóczi u 1-3

28., Korona Invest Ingatlanforgalmazó 
1088Budapest rákóczi u 1-3

29., Bónuss Faktor Pénzügyi Szolgáltató Zrt 
1096 Budapest Lechner Ödön Fasor 1-2.

30., Cash Globál Hungary Kft 
2900 Komárom Czuczor G. u. 36. (szlovák vállalkozás)

31., OTP Faktoring Követeléskezelő Zrt.
1066 Budapest, Mozsár u. 8

32., Forderest Ingatlanforgalmazó Kft.
1062 Budapest, Andrássy út 61. 2. em. 11. (2010. évben alapított)

33., Erinum Capital Pénzügyi Szolgáltató Zrt.
1052. Budapest Semmelweis utca 2. II. em. 2.

34., Extrainter Kft.
1204. Budapest, XX. Kerület, Ady Endre utca 93. 9. Em. 37.

35., Rakparti Panoráma Ingatlanforgalmazó Kft.
1147. Budapest, Kerékgyártó út 47-49. A. ép. III. em. 31.

36., Lakások Panorámával Ingatlanforgalmazó Kft.
1147. Budapest, Kerékgyártó utca 47-49. A. ép. III. em. 31.

37., Gift Ház Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Kft
2600 Vác, Zrínyi utca 2/A. 3. em. 3. PA-819 10660 Panamaváros, MB 6063, El Dorado bejegyzetten

38., Dunacorp Faktorház Zrt. 

2161 Csomád, Akácos utca 13.

39., Díjbeszedő Faktorház RT.
1117. Budapest XI.ker. Budafoki út 107-109.

40., !!! DHK HÁTRALÉKKEZELŐ ÉS PÉNZÜGYI SZOLG. ZRT. !!! (még semmi!)

1034. Budapest III. ker. Szőlő utca 38-40.

41., ERINIUM CAPITAL PÉNZÜGYI SZOLG. ZRT.
1011. Budapest I.ker. Fő utca 6. III./1.

42., TYRANO INGATLANFORGALMAZÓ KFT.

1015. I.ker. Szabó Ilonka utca 75-77/D.

43., BUTÁR GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ KFT.
2030 Érd Budai út 22.

44., RÓNA FAKTRO KFT.
1149. Budapest róna utca 99. B l.ház III.em. 22.

45., ASEPTIC-KORONA KFT
6000. Kecskemét Március 15.utca 1/a
 

Amennyiben Önnel és a Családjával szemben van (volt) hasonló eljárás, úgy kérnénk a már közismert elérhetőségeink valamelyikén bennünk értesíteni, esetleges rövid leírását eljuttatni.
(Az oldalunk folyamatos frissítés alatt áll, éppen ezért érdemes folyamatosan  látogatni Bennünk, vagy a – HÍRLEVELÜNKRE - .. – feliratkozni, de előbb ne feledje el aláírni az ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV-ünk –

https://www.peticiok.com/a_forintositasi_torvenyek_modositasara

 , aláírásával segítve a közös érdembeli tevékenységünk, egyben meg csatlakozva az  egyre népesedőbb Táborunkhoz).

 

 


                          Köszönjük!
                  A HITELES EMBEREK

            - Themis in Veritas –

         - EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT! -