DEVIZAHITELEK

DEVIZAHITELEK

A devizaszerződések társadalmi úton történő megváltoztatása - aláírásgyűjtés - a devizahitelek megváltoztatásához.  

A már többször kifizetett - KÜLFÖLDI ÁLLAMADÓSSÁG ELTÖRLÉSÉNEK - KEZDEMÉNYEZÉSE. 

VÉGREHAJTÁSI JOG

Végrehajtási Jog

Végrehajtások jogi blokkolása, a kilakoltatások megakadályozása céljából.  

Forintosítási Törvények

Indítványozzuk a Magyar Parlamenthez és az Európai Unió Petíciós Bizottságához

a Forintosítási Törvények alábbi módosításra:

A DEVIZAALAPÚ SZERŐDÉSEK ELSZÁMOLÁSA A SZERZŐDÉSKÖTÉS - KORI

 

EREDETILEG FELVETT HUF ÁRFOLYAMON TÖRTÉNJÉK!

Látogatók
Látogatók
Flag Counter

Csalók!

VIGYÁZAT CSALÓK!!!

 

Segítség kérése avagy mennyi kell a gonoszság diadalához?

Fejlemény: És elkezdődött a devizahitel mészárlás!!!

„A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.”

 

HITEL KÁROSULTAKAT BECSAPÓ SZEMÉLYEK, BŰNSZERVEZETEK:

1.,! 
!!!MEGALAKULÁS: 2013. JÚNIUS!!!
HAZUG-CSALÓ!!!Baksa Zsuzsanna +36 70/339-8827, +36 70 932 5817 Greenfinance Monaco
Minden nyert pert magukénak tüntetnek föl, csak azért, hogy átnézzék a szerződést, 150 ezret kérnek, plusz havonta kérik, hogy fizessen az ügyfél. Nem tudni, ki az ügyvédjük és azt sem, hogy van-e. honlap: www.greenfinancemonaco.com

https://www.facebook.com/BaksaZsuzsaPenzugyekKozerthetoen (Csatlakozott a Facebookhoz 2013. június 18.) - ÖREG RÓKA!

 

2.,!!MEGTÉVESZTÉSEKKEL CSALJÁK MAGUKHOZ A BAJBA JUTOTTAKAT!!!
!!!MEGALAKULÁS: 2012. OKTÓBER!!!
HAZUG-CSALÓ BANDA!!! Megóv-Lak Kft.
Francsics Katalin, Szűcs Gábor, de vannak benne még egy páran. Volt XGA, SGA, OGA Kft. Valamikor azzal szüretelték végig az országot, hogy jelzáloghitelt vetettek föl az ügyféllel, magas hozamot ígérve a befektetésekre, amiből semmi nem teljesült. A Megóv-Lak Kft.-t aki valójában irányítja, Téglási István nem éppen matyó hímzés. Erről bárki meggyőződhet, hogy a Megóv-Lak Kft. székhelyére kb. 100 cég van bejegyezve. Ezeket mind Téglási István irányítja. Tudomásunk szerint az XGA volt munkatársai ellen több büntető eljárás is van folyamatban, mert AXÁ-s éves életbiztosításokat egyszeri díjasként tüntettek föl és mire az ügyfél észbe kapott, nem kapta vissza a pénzét. A Buda-Cash-el is szerződve voltak, XGA Total Return alap, meg Arany Tégla befektetési jegy. Hát ezek sem hozták az ígért évi minimum 30-40 %-os hozamot. A Megóv-Lak Kft. azt kéri az ügyfelektől, hogy ne fizessék tovább egyáltalán a törlesztő részletet. Ugyan szerintük nem lehet perelni a szerződéseket, de peren kívüli egyezségként azt kínálja, hogy az eddig befizetett összes törlesztő részletet visszaszerzi a banktól peren kívüli egyezség formájában. 
Ők is havi díjat kérnek.

A web oldaluk oldalt megjelenő VELÜNK EGYÜTT MŰKÖDŐ szervezeteket is megjelenítik csak, hogy mindenkit még kellő képeni megbizonyosodásban tartsanak, ÁTVERJENEK, míg MIND AZOKHOZ A SZERVEZETEKHEZ KÖZÜK NINCS!!! 
EGY ÁLTALUK ÁTVERT MÁR BLOGOT IS LÉTRE HOZOTT!!!:
http://megovlak.blog.hu/
ITT MINDENKI MEGGYŐZŐDHET A BESZÉLGETÉSEK ALAPJÁN, ÉS ÍTÉLHET!!!
https://www.facebook.com/Hiteltarsulas/posts/503151479721707

 

3.,!!!AZ EGYIK LEGNAGYOBB ÖRÖKÖS HAZAÁRULÓ HAZUDOZÓ, KI AUTÓSZERELŐBŐL LETT, MAGÁT HITELES MEGMENTŐNEK KIKIÁLTOTT OTTHONVÉDŐ, KI MÉG A POLITIKAI SZÍNEKBEN IS MÁRA MÁR KIDERÜLT, HOGY INDULNI FOG!!
!!!MEGALAKULÁS: 2013. JANUÁR!!!
HAZUG-CSALÓ SZEMÉLY SZERVEZETBE TÖMÖRÜLTEN!!! 
Zombozszky-Fehér Zsolt - Deviza mentőöv.
Zomborszkyék a levélért kérnek 20 ezret, kérnek egy olyan levélért, ami még ki sincs töltve, teljesen egyforma, mindegy, melyik bankba küldik. Plusz az ügyintézésért kérnek 50 ezret, ha sürgős, akkor 100 ezret, Sürgősségi felárként. További 50 ezret kérnek, keresetet is beadnak, de az ügyfél nevében, mert az „ügyvédjük” nem képviseli az ügyfelet. Hogy miért nem? Keressen rá a neten Dr. Krusinszki Ferencre és megtudja, miért. Elsikkasztotta egy ház eladása kapcsán az ügyvédi letéti pénzt, ezért pár évet csücsült.
Varga Anikó Csilla és Krusinszki Ferenc Szerencsen is garázdálkodnak, hasonlóan, mint Zomborszkyék. Varga Anikó Csilla Krusinszki Ferivel dolgozik együtt, tudomásunk szerint Krusinszki Feri a jogi tanácsadója Zomborszkinak, vagy legalábbis vele kezdte el. információnk szerint dolgoztak már Krusinszki Ferivel, meg Varga Anival együtt. Feriről hallottuk azt, hogy Börtönben volt, mert elsikkasztotta az ügyvédi letéti pénzt. Ha rákeres bárki a neten, akkor még mindig megtalálja a sztorit. Varga Ani pedig egy közönséges biztosítási csaló. Mind a Garancia, a Generali, a Money & More, a Wind Kft, Citigen Kft-t és CIG- Kft-t és jó még jó sok ember át lett verve úgy, hogy rábeszélt mindenkit, hogy a mi szerződésünk alatt kötne biztosítást. Mindig kitalált valami hazugságot, hogy ő maga miért nem tud szerződni. Tetemes és összességében több milliós visszaírást hagyott maga után. A legjobb barátja Kilián István, Miskolcon a Hotel Kitti tulajdonosa. Onnan a barátság, hogy sok évvel ezelőtt a tanúskodásával kihozta Kilóst a börtönből.
Szóval, ezekkel az emberekkel nem biztos, hogy szívesen találkoznék egy sötét utcán.
Már csak az a kérdés, hogy lehet, hogy ezekkel tart fenn kapcsolatot a Jobbik?????
(a cikkhez tartozó képen SZEMÉLYESEN MINT SÁRGA LAPOS ÉRTELMISÉGI SZERZŐ)
"Roland Horváthbejegyzést írtTamás Dabasi
január 3.
Van itt a facebook-on egy-két szarkeverő faszkalap!!

Kezdjük mondjuk a "Zombival" !!! Csaló, mocskos nyíregyházi autószerelő aki a Deviza Adósok Mentőöve néven HIRDET!!! Zomborszky igen jól látsz!! Te vagy az bazd meg!!!

Egy mocsok csaló! De ha ez nem tetszik idézlek! " be van adva 52 000 - ért a kereset és a tárgyalásra nem kell elmenni" !!! Hát bazd meg Te is a jó kurva any...at! Ha nem megy egy a tárgyalásra egy felkészült ügyvéddel akkor bukik bazd meg!!! Te csaló Majom!!!!" .. aki már járt nála, annak a véleménye!!!

és egy későbbi hozzá szóló: 
Törteliné Pataki Mária Zombi valóban egy "szar alak, ezt onnan tudom, hogy számomra teljesen ismeretlen személy,/ a nevét nem szeretném felfedni/ priviben írta, hogy fizetett Zomborszkynak és adomány c.-en kérte a pénzt, sőt már ügyvédet is ajánlott, amiért fizetni kellett, igéret: januárban tárgyalás.Nem szeretek senkivel kapcsolatban negatív dolgot írni, nem feladatom, de miután megláttam a fenti sorokat immár a nevével többször, ki kellett irnom magamból. Sokan ismertek már, feladatom az elolvasás utáni megosztás, ezt ugyan nem osztom meg, de jó ha tudja mindenk zombiról, hogy igaz. A többiről nem nyilatkozom.
január 8., 0:17 · Tetszik

https://www.facebook.com/pages/Devizahitelesek-Mentőöve/101008640074309
(!Csatlakozott a Facebookhoz 2013. január 6.!) - SZINTÉN ÖREG RÓKA!

 

4.,!!!! SOHA NEM LÉTEZŐ MEGNYERT PERES IRATOKKAL ÉKESKEDNEK!!!
!!!MEGALAKULÁS: 2013. február!!!
HAZUG CSALÓ SZERVEZET!!! A DEVIZA GARANCIA PROGRAM üzemeltetője a RE-Fakto Kft.
(7400 Kaposvár, Zárda u. 13., adószám: 13853293-2-14) http://www.devizagarancia.hu/
Devizagarancia Szövetkezet, más néven Re-Fakto Kft. Ezt már ismered, nem kell ragoznom. Amit még tudni kell róla, hogy tele van a hirdetésével minden internetes apró, melyben munkatársakat keresnek. Természetesen nem feltétel sem a pénzügyi, közgazdasági végzettség, sem a pénzügyi tapasztalat. Szerződéskötéskor 151.000,- Ft-ot kérnek úgy, hogy majd Kaposvárra elküldik az anyagot. Ügyvéddel, vagy olyan emberrel nem találkozik az ügyfél, aki érdemi, vagy ad-hoc segítséget tud nyújtani.
http://www.devizagarancia.hu/ 
(WEB OLDALUK Szentbalázs, 2013. augusztus 9.én készült!!!)
https://www.facebook.com/DevizaGarancia
(!Csatlakozott a Facebookhoz 2013. február 25.!) - SZINTÉN ÖREG RÓKÁK!

 

5.,!!!!! AZ A "FOGORVOS" AKI MINDENT LEHOZ AZ ÉGRŐL, DE SEMMI NEM TÖRTÉNIK!!!
!!!MEGALAKULÁS: 2011!!!!!
HAZUG-CSALÓ!!! Gyimesi György Miskolcon, „A Megoldások Akadémiája” nevű szövetkezettel. 40 és 50 ezer forint közötti összeget kérnek, amiért nem csinálnak semmit. Ha ügyvéd kellene, amit saját maguk nem ajánlanak fel, az plusz pénz.
Gyimesi Gyuri sokáig foglalkozott befektetési tanácsadással. Több ügyfél közül egy, aki most ezért van bajban a deviza kölcsönével, mert annak idején a Gyimesi Gyuri tanácsára fölvett sok millió forint kölcsönt, hogy a Gyuri által javasolt befektetésbe beletegye. Azóta sem látott belőle egy fillért se, de most több, mint 10 milliós adóssága van belőle.
http://megoldasok-akademiaja.hu/home
http://megoldasok-akademiaja.hu/szolg (fogorvos ..)
http://www.aprohirdetesingyen.hu/belfoldi…/1727787/tanacsado -i, 200,000.- FIZETÉST ÍGÉR!!!
https://www.facebook.com/gyimesigy?fref=ts

 

6.,!!!!!!
HAZUG-CSALÓ ÜGYVÉD!!! Dr. Kriston István ügyvéd Érd. Egy kommersz keresetért 50 ezret kér, plusz havi 15 ezret 6 hónapon keresztül. Teljesen egyforma keresetet ad be mindenkinek, csak a nevet változtatja meg, meg a bank nevét, de mindegy, milyen bank, mikor kötötte, mekkora volt a kamat, a THM. Nem érdekli az elszámolások, de az sem, ha időközben felmondták a hitelt.
A Kristonnak külföldi kapcsolatai vannak, csak sejtéseink vannak, milyen irányból.
Ha választ kap az ügyfél részére a bíróságoktól, azt visszatartja, miután megkapta a pénzét, agresszív és nem áll szóba z ügyféllel, nem intézi az ügyét.
"Roland Horváth bejegyzést írt Tamás Dabasi
január 25.
Általában ki szoktam írni a devizás csoportokban amit hallok, de amit ha hallottam Kriston dr-ól azt nem merem kiírni!!! Óvakodj a törpétől...!!!Tetszik · 
Tamás Dabasi Köszi Roland! Tájékoztatok mindenkit, hogy a feljelentés meg lett téve ellen! Örömmel várnánk további bizonyítékokat ellene!!!
január 27., 19:05 · Tetszik
Jogi Ügyek"
és a csalóról is egy újabb vélemény mi napvilágot látott!!!
Számtalanszor ELŐRE megbeszélt találkozóra nem volt képes eljönni!!! DE MÉG VALAHOGY MINT A SAJÁT ÜGYVÉDEINKKEL A BÍRÓSÁGON VÉLETLENÜL TALÁLKOZUNK, ő vele VALAHOGY MÉG SOHASEM! ÉS EZT MÁR MÉG AZ ÜGYVÉDEINK IS MONDJÁK!!! ".. erősen gyanús ez a faszi"

 

7.,!!!!!!! AZ ORSZÁG EGYIKE AZOKNAK AKI A LEGNAGYOBB HAZUDOZÓJA!!!
!!!MEGALAKULÁS: 2010 szeptember 11. - AZÓTA 200,000 EMBER ÉLETÉT TETTE TOVÁBB TÖNKRE!!!
A LEGNAGYOBB HAZUG CSALÓ!!!

VÁR HOLDING!!!

Vár Holding Kft, felszámolva, engedélyük visszavonva, bíróság elé állítva a cég vezetője, Nagy Emília, aki több mint 200 000 segítségért hozzáforduló sértettet károsított meg 70 000,- Ft.- al fejenként. A pénzügyi felügyelet engedély nélküli tevékenység végzése végett 5 millióra büntette.
Későbbi utóda a Tisza- Korona Zrt. Adószám:23897108-2-16 5462 Cibakháza, Álmos utca 3. Telefon: 06 56 656-236; varholding@gmail.com. A Vár Holding Kft csaló cég jogutódjaként tartja nyilván magát.
http://varholding.hu/

http://magyarspammer.acts.hu/…/segitseg-kerese-avagy-mennyi…

 

LETÖLTENDŐRE ELÍTÉLVE!

 

8.,!!!!!!!!
!!!MEGALAKULÁS: 2012. - A VÁR HOLDINGNAK AZ EMBEREI CSINÁLTÁK MEG, MIUTÁN A VÁR HOLDING ELLEN MEGINDULT A FELJELENTŐ ELJÁRÁS!

HAZUG-CSALÓ SZERVEZET: SZEGERO NOVUS KFT!!!

SzeGero Novus Kft.

PÉNZÜGYI FOGYASZTÓVÉDELMI JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT
Több éves sikeres múltra visszatekintő győri székhelyű pénzügyi fogyasztóvédelmi jogsegélyszolgálat munkaerőt keres! EMBEREKET VONNAK BE, HOGY MÉG TÖBBET MEGTUDJANAK KÁROSÍTANI!!!
Jelenleg fő profilunk a problémás devizahitelesek érdekvédelme, peres anyagaik előkészítése. Folyamatos kapcsolatban állunk azokkal a szakmai érdekvédő csoportokkal, jogászokkal, közgazdászokkal, akik a terület szaktekintélyeinek számítanak országszerte.
JELENLEG ELLENÜK IS FOLYAMATBAN VAN AZ ELJÁRÁS!!!!

 

ELÍTÉLVE!

 

9.,!!!!!!!!!
Banki Hitelkárosultak Egyesülete - VEZETŐJÜK LÉNÁRT MARIANNA

A HOZZÁJUK FORDULÓ ÜGYFELEK INGATLANJAIK, A SAJÁT INGATLAN KÖZVETÍTŐ IRODÁJUKON KERESZTÜL ÁRULJÁK!!! ÚGY, HOGY A HOZZÁJUK SEGÍTSÉGÉRT FORDULÓKAT MEG KÖZBEN MÉG ANYAGILAG IS MEGKÁROSÍTJÁK!!!

MÁR A TIZEDIK IRODÁBA KÖLTÖZNEK ÉS A VIDÉKI IRODÁIKAT SORRA ZÁRJÁK BE!!!

SZERENCSÉRE SOKAN FELISMERIK, HOGY NEM IGAZI SEGÍTŐKÉSZSÉGGEL TALÁLKOZNAK, MINDEZ CSAK EGY NAGY ÜZLET!!!

Cím: 1102 Budapest, Szent László tér 23.
Személyes konzultáció: Szervezetünk számos önkéntessel működik együtt. Ezért lehetséges az, hogy az Ön számára nem jelent az ügyintézés jelentős anyagi terhet. Azonban vannak járulékos költségek (nyomtatási, telefonálási stb.), amelyek az ügyintézéssel együtt járnak. Ezért a konzultáció díja: 10 000 Ft. Utána további 60 000,- Ft a díj, amiért a hozzá forduló ügyfelek ingatlanait a saját ingatlan közvetítő irodájukon keresztül eladják, úgy, hogy az adóst kilakoltatják. Itt dolgozik a Galcsikné Éva is, akit a Pannon Invest Libra „magánhitel” kiadásával foglalkozó pénzügyi szolgáltató ügyvezető igazgatójaként dolgozott, majd rúgtak ki, mert a hitelesek felének elvette az ingatlanait.

Banki Hitelkárosultak Egyesülete Miskolci irodája Stopf András vezeti, a felesége Lilla szedi be a pénzt. 50 ezer forintot kérnek azért, hogy ügyvédet ajánljanak, ha az ügyfél sokallja, akkor személyi kölcsönt ajánlanak, amiből ki tudja fizetni. Lilla az egyik leglehúzósabb hitelközvetítő volt egykor, természetesen semmi képzettsége nincs, még PSZÁF vizsgája sem. Még újságban is hirdették, hogy mennyi nyert perük van, de azt hazudták, hogy azért nem tudják megmutatni, mert a bank kötelezte őket a titoktartásra.
Megszagolták a hiénák, hogy pénz van a dologban, gyűlnek a vérszagra, és mint mindenhol, ahol pénz van, megjelenik a bűnözés is, sajnos, nemcsak a bankok oldaláról

A FACEBOOKON GOMBA MÓD SZAPORODÓ "SEGÍTSÉGE" NYÚJTÓK SEMMIHÁZI MEGTÉVESZTŐK EMBERTELEN ALAKOK!!! ÉS mind ugyan azokat a nyert pereket lóbálják, fogadásokat kötve rá, CSOKORBA SZEDVE AZOKAT TERMÉSZETESEN!

TESZTELTÜK AZ ALÁBBI IRODÁKAT: AZ EREDMÉNY, SZAKMAI TUDÁS ÉS SEGÍTŐKÉSZSÉG HIÁNYA!! 
FŐ MOTIVÁCIÓJUK A PÉNZSZERZÉS, KÁROSULTAK LEHÚZÁSA!!!

 

10.,!!!!!!!!!!!
!!!MEGALAKULÁS: 2013. október!!!
Devizahitelesek Jogorvoslata

https://www.facebook.com/…/Devizahitelesek-…/613124032062859
(!Csatlakozott a Facebookhoz 2013. október 21.!) MÉG EGY ÖREG RÓKA!

 

11.,!!!!!!!!!!!
!!!MEGALAKULÁS: 2013. augusztus!!!
Működő Megoldás Devizahiteleseknek

a GREENFINANCE SZOLGÁLJA!

https://www.facebook.com/megoldasdevizahiteleseknek
(!Csatlakozott a Facebookhoz 2013. augusztus 26.!) MÉG EGY ÖREG RÓKA!

 

12.,!!!!!!!!!!!!
!!!MEGALAKULÁS: 2013
Segitség Devizahiteleseknek

https://www.facebook.com/SegitsegDevizahiteleseknek?fref=ts
(!Csatlakozott a Facebookhoz 2013. április 8.!) MEG MÉG EGY ÖREG RÓKA!

 

13.,!!!!!!!!!!!!!
!!!MEGALAKULÁS: 2013. JÚNIUS!!!
ÚJABB ÖVES CSAPAT!!! Deviza mentőöv -KIKNEK MÉG A PROFIL KÉPÜK IS SUGÁRZIK A BIZTOSSÁGTÓL! 
ITT MÁR CSOKI, KÍNAI MINDENKI SEGÍT!!!

Sikerdíjasok! MILYEN SIKERDÍJASOK!? 
MOTTÓJUK IS MAGÁÉRT BESZÉL!!! "Hallottál már a devizamentő csapatról? NEM tüntet, NEM lázít!" ELÉG PARANCSOLÓAN!

https://www.facebook.com/devizamentoov
(!Csatlakozott a Facebookhoz 2013. június 4.!) KI TUDJA MÁR HÁNYADIK SENKIHÁZI ÖREG RÓKA!

 

14.,!!!!!!!!!!!!!!
!!!MEGALAKULÁS: 2013. JÚNIUS! SZINTÉN MÉG EGY ÚJ BOGÁRKA!!!
CreditHELP Center - NEVÉBEN IS TISZTA MAGYAR!!!

KIK "hatékony eszközöket adunk minden hozzánk forduló devizahiteles kezébe!" KÖSZÖNJÜK DE ÉPPEN MÁR KÖTELET IS AKARNAK ADNI!? ..

https://www.facebook.com/credithelpcenter
(!Csatlakozott a Facebookhoz 2013. 07. 16.!) MÉG EGY ÖREG RÓKA!

 

15.,!!!!!!!!!!!!!!!
!!!MEGALAKULÁS: 
FACEBOOK CSOPORT

ENNEK MEG AZ ADMINJA OSSZA AZ ÉSZT!!! AKI MEG NEM MÁS EGYIKE MINT BARNA ESZTER!!!

https://www.facebook.com/eszter.barna.355 a fotók az oldalán szintén elég sokat elárulnak, nem beszélve az aláírásáról, a BOLDOG HANUKA KÍVÁNALOMRÓL!!! bas**átok meg!)
VISZONT MINDEN KÉPEN ÉRDEMES HÍVNI, MERT MINT AZ KIDERÜL AZONNAL MEGMONDJÁK TELEFONBA, HOGY PERELHETÖE A SZERZŐDÉS!: "Ha szeretnéd tudni, hogy perelhető e a szerződésed, hívj" ... NA ÉS PERSZE ITT EBBEN A CSOPORTBAN IS AZ ELMARADHATATLAN NYERT PEREK SOKASÁGA, CSOKORBA-FÁTYOLBA BORÍTVA SELYEMMEL ÁTKÖTVE!

ÉS A DICSŐÍTŐ FOTÓ, MI RÁNÉZÉSRE SZINTÉN MINDENT ELÁRUL! https://www.facebook.com/photo.php…

ÉRDEMES IGYEKEZNI A CSOPORTBA MIHAMARABB BESZÁLLNI, MERT ESETLEGES ÜGYVÉDÚR MEGÜRESEDETT ÓRÁJÁRA ADÓDIK ALKALOM JELENTKEZNI, VAGY ÉPPEN KÉRDÉST INTÉZNI AZ ELFELEJTETT FELBONTATLAN LEVELE ÜGYÉBEN!!! .. ... 
https://www.facebook.com/groups/361489493971326/admins/…

 

16.,!!!!!!!!!!!!!!!!
MEGALAKULÁS: 2013. .. KORAIAK!!!

MENTŐÖV DEVIZA KÁROSULTAK EGYESÜLETE

NEM KELL TARTANUNK MERT ÖV VAN ELÉG, CSAK ÚGY DOBÁLJÁK, CSAK, HOGY "MENTENI" TUDJANAK!: "Mentőöv deviza hitel és lízing károsultaknak"
A megtévesztés kedvéért nem sajnáltak egy újabb web oldalt létre hozni. Szintén a megkeresésünk nem tetszett nekik sem, de a szimpatizálás helyett még az általunk feltett kérdésekre sem találták a válaszaik. BIZTOS A SOK NYERTES PERREL AZT IS KITETTÉK AZ ABLAKBA!
Ajánlunk a lakhelyéhez közel eső partner ügyvédet, vagy ügyvédi irodát, aki céljaink érdekében együttműködik és külön megbízás alapján, de az általunk meghatározott díj ellenében, ami az általános alkalmazottakhoz képest, mindösszesen 50.000,- azaz ötvenezer forint,teljes perbéli képviseletet lát el. (jogi képviselő ajánlása)

A teljes Deviza Garanci Program szolgáltatása a hiánytalanul átadott iratok átvételétől számított 30 nap határidővel érhetők el. Amennyiben a szakértői csoport egyéb dokumentum bekérését kéri, azt az ügyfélnek kell beszerezni, és ez idő alatt a 30 napos határidő szünetel.

Eljárásunk sikeressége természetesen minden esetben egyedi, nehezen nevesíthető előre. Fő célként azt fogalmaztuk meg, hogy

- az adós akkora összeget fizessen vissza a hitelezőnek, amennyire a szerződése kötelezi, nem pedig annyit, amennyit a hitelező tőle egyoldalúan követel,

- az ügyfél vagyontárgyai a jogvita időtartama alatt lehetőleg a birtokában maradjanak.
maximális diszkréció - Szolgáltatásaink térítéskötelesek - és, hogy ha nem volt elég a szép MAGYAR SZAVAKBÓL: A dokumentumok elemzése specifikusan történik, oly módon, ahogyan az az adott banknál, pénzintézetnél, lízing cégnél alkalmazott eljárásokkal kompatibilis.

Olvass tovább: http://mentoovdevizakarosultegyesulet.webnode.hu/rolunk/

 

17.,!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!MEGALAKULÁS: 2013!!!
ÉS MÉG EGY ÖVES CSOPORT(ocska)!!!
Devizamentőöv

http://devizamentoov.blogspot.hu/

 

18.,!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!MEGALAKULÁS: 2013!!! SZINTÉN EGY FRISS CSIBE'!
PERTÁRSASÁG A HITEL KÁROSULTAKÉRT
"Tegnap furcsa telefont kaptam egy XI.kerületi cégtől. Segítséget ajánlottak, megígérték megnézik hitelszerződésemet. Amikor kiderült, hogy a Volksbanktól vettem fel hitelt, azt mondták, hogy nem tudnak segíteni.Nagyon jól megírták azt a szerződést." HIÁBA, ELŐBB VAGY UTÓBB MINT MINDEN EZ IS KIDERÜL, HOGY MÉG SEM TUDNAK SEGÍTENI?! 
http://hitelkarosultakert.hu/index.php…

 

19.,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!MEGALAKULÁS:2013!!! 
Deviza Garancia Program - KAPOSVÁR A FŐBÁZISUK
A RE-Faktó kft üzemelteti öket.

http://www.devizasegitseg.hu/…/pert-nyert-a-mentoov-deviza-…

 

20.,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM MI MA MÁR PÁRTTÁ ALAKULT, AZAZ 
A KÁSLER!!!!

"JÉZUS" NEVÉBEN TETSZELEG, MINDENKI SZÁMÁRA VILÁGOS, HOGY EGY ILYEN EMBER NEM A VALLOTT TISZTESSÉG ÚTJÁN JÁR! MINT AHOGY ERRŐL TANÚSKODIK AZ ALÁBBI BELINKELT KÉP IS!

"JELENTKEZZENEK AZOK AZ EMBEREK AKIK A KÁSLER ÁRPÁD FÉLE JOGSEGÉLYHEZ FORDULTAK, HOGY MEGÍRJÁK A PERIRATÁT.
EDDIG MINDENKI MINDENÉRT CSAK FIZETETT, DE A HÁZA KOCSIJA ÜGYE, HOGY ÁLL?
MEG VAN MÉG?
VAGY MÁR ELVITTÉK?"
https://www.facebook.com/photo.php…

 

21., Fehér Kéményseprők - mi elnöke önzetlenségének a felülmúlhatatlanságú emberi ereiben felnem érhető JOGI FELÉRHETETLEN - NEM MEGLÉVŐ - TUDÁSÁBAN igyekszik tűndőklen sorozatosan gyártani, a számára irigynek tartott ügyvédek által átküldött anyagokból. Ugyanis - NINCS SEMMILYEN JOGI VÉGZETSÉGE -! Melyeket továbbá ügyvédi díjjakkal felérően értékesít kidobható - tüzelő - számla ellenében, kinek mindebben igen nagy segítségére maradt mára már az ő hozzá hasonló végzetségű - burkoló és biztonságiőr - az elnök alapjánban véve, valamikor TÉNYLEG - KÉMÉNYSEPRŐ -.

"A Tamás olyan a deviza civil szervezetek tekintetében mint Gyurcsányí az MSZP esetében, indokolatlanul bomlaszt nem hogy összefogást hirdetne."

 

 

A lista sajnos bővülni fog, ezért kérünk mindenkit, hogy a felsorolt pénzlehúzó csalókat kerüljék és MIND!
 EZEKET A HIÉNA NÉVSORT MEG OSZTANI, HOGY ELJUSSON MINDENKIHEZ!!!!

KÉRJÜK MEGOSZTANI AZ ÖSSZEÁLLÍTOTT HIÉNA NÉVSORT, HOGY ELJUSSON MINDEN BAJBA JUTOTTHOZ!

 

 

Amennyiben Önnek is van bármilyen tapasztalata, akár csak – A HITELES EMBEREK – nek, a fentebbi felsoroltakkal, vagy akár újjal(! ezek naponta nőnek ki mint a gomba), úgy kérnénk a már közismert elérhetőségeink http://a-hiteles-emberek.8x.hu/elerhetosegeink - valamelyikén bennünk értesíteni, esetleges rövid leírását eljuttatni.
(Az oldalunk folyamatos frissítés alatt áll, éppen ezért érdemes folyamatosan  látogatni Bennünk, vagy a – HÍRLEVELÜNKRE – civiljogvedelem@gmail.com  – feliratkozni, de előbb ne feledje el aláírni az ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV-ünk - https://www.peticiok.com/a_forintositasi_torvenyek_modositasara

 , aláírásával segítve a közös érdembeli tevékenységünk, egyben meg csatlakozva az  egyre népesedőbb Táborunkhoz).

 

ÍGÉRJÜK – Mindenkinek! - SZŰNET MENNTESEN FOLYTATJUK! –


                             Köszönettel!
                       A HITELES EMEBREK

                   THEMIS IN VERITAS
               - TÉMÁNK AZ IGAZSÁG -

          - EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT! - 

Zugfirkászok –

Gulya tibor – közismertebbé tett nevén – A CSALÓ vagy megoldó, névvel írt volna róla könyvet a Havas Henrik, ha nem kezdtük volna el nyilvánosságra hozni az addigi – A HITELES EMBEREK – KÖZVETLEN SAJÁT BŰRÜNKÖN TAPASZTALT PÉNZLENYÚZÓ ELJÁRÁSAIT – A CSALÓNAK!


– avagy a másik közismertebb – ÖNMAGÁT FELFUTTATOTT – MEGVÁSÁROLT -  MŰ-sorain keresztül, azaz - a Két Patrónus Kft. –. A mára már közismertté tett nevek, csak a hozzájuk és a bűvkörükbe sikeresen belehajtottak pénzüktől való megfosztásra hajtanak, melyben egy igen jól szervezett – FELHAJTÓKKAL – dolgoznak, kik felhajtók természetesen zsebbe kapják a jutalékuk (mára már ez is tiszta és világos mint a vakablak). Vagy pedig az ügyük megoldásának a reményében hívnak össze kisebb fórumnak nevezhető estéjek.

Az, hogy mennyire is csak a pénzlehúzásokra mennek, talán a legjobban az eddigi elért eredményeik tükrözik a legjobban, na meg a neten nagyon sok helyen találkozott, facebookos csoportokon belülire szorult – ELÉGEDETLENKEDŐK -, azaz kik A HITELES EMEBREK közül is többen pórul jártunk, átvertek. Kik az ő nyilvánosan elérhető oldalaikon leírt véleményeink, tapasztalataink rendszerint mindenhonnan törlik, letiltanak ezek a CSALÓK – ZUGFIRKÁSZOK (ez legyen a legnagyobb gondunk!).   

 

Több hozzájuk fordulót - leigazolható tudomásunk - szerint KILAKOLTATÁSRA KERÜLTEK (kik a nyilvánosságra kerüléstől nem a KILAKOLTATÁSUKKAL együtt járó kellemetlenségtől tartottak, sokkal inkább a gulyától!!!), míg mindebben a legsúlyosabb, amikor a KILAKOLTATOTT Család több nagy értékű ingatlanját , A CSALÓ gulya tibor A NEVÉRE IRATTATTA AZ ADÓSSAL – Kik természetesen a jóhiszeműség reményében tették mindezt, hogy legalább a Szülői ingatlant mentse meg. Volt aki 6 – HAT DARAB EGYTÖMBEN LÉVŐ BALATONI – LAKÁSÁT ÍRATTA A NEVÉRE, hogy amiben lakik legalább azt mentse meg – MÉG AZT SEM SIEKRÜLT NEKI, de legalább az ingatlanok viszont már a nevén vannak.

Apró érdekességnek szánva, hogy hogyan is lett a fia az osztrák érdekeltségű munkahelyén ARANYÉRMES 2016.ban, mikor ott csak 2015-ben kezdett az ifjú titán’! Az apukának felhajtottak közül kiválogatva azokat, akiknek az osztrák érdekeltségű pénzügyi befektető vállalkozás majd újabb hitel nyújtásával váltva ki az ingatlanuk. Ilyen és ekkora országos szintre kidolgozott volumenitás mellett talán már is érthető az aranydíj és a különbözőbbnél-különbebb – IGEN NAGY ÉRTÉKŰ AUTÓK – meglétük. 
 

Tiborunk – SZŰNET MENETESEN A NYOMODBAN VAGYUNK, míg a súlyos százezereinket nem fizeted vissza, de mint minden ez is idő kérdése. Természetesen ez esetben is keressük A CSALÓ általi sértetteket, kik jelentkezésük a közismert elérhetőségeinken - is megtehetik.                A HITELES EMBEREK

            - Themis in Veritas –

         - EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT! -