DEVIZAHITELEK

DEVIZAHITELEK

A devizaszerződések társadalmi úton történő megváltoztatása - aláírásgyűjtés - a devizahitelek megváltoztatásához.  

A már többször kifizetett - KÜLFÖLDI ÁLLAMADÓSSÁG ELTÖRLÉSÉNEK - KEZDEMÉNYEZÉSE. 

VÉGREHAJTÁSI JOG

Végrehajtási Jog

Végrehajtások jogi blokkolása, a kilakoltatások megakadályozása céljából.  

Forintosítási Törvények

Indítványozzuk a Magyar Parlamenthez és az Európai Unió Petíciós Bizottságához

a Forintosítási Törvények alábbi módosításra:

A DEVIZAALAPÚ SZERŐDÉSEK ELSZÁMOLÁSA A SZERZŐDÉSKÖTÉS - KORI

 

EREDETILEG FELVETT HUF ÁRFOLYAMON TÖRTÉNJÉK!

Látogatók
Látogatók
Flag Counter

Eredményeink

NEM FEL ADNI A HARCOT AZ UZSORÁS BANKOK ELLEN!!!


A múlt heti pernyertességünket követte az e hét pénteki napon – KETTŐ – darab bankok elleni pernyertességünk! – Mind kettőben – VÉGREHAJTÁSOKAT SIKERÜLT – MEGSZŰNTETNI – A HITELES EMBEREK – önszerveződő csapatunknak!

 

A pénteki első pernyertességünk azon a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB) sikerült nyernünk, ahonnan elsőnek lerúgtak, majd a Fővárosi Törvényszék bírái – HELYT ADTAK A KERESETÜNKNEK – azaz új eljárás lefolytatására buzdította a PKKB-t, ahol végül CSAK NYERTÜNK! –

„NEM FELADNI A HARCOT AZ UZSORÁS BANKOK ELLEN!!!” – mert míg sikerült megnyernünk E – VÉGREHAJTÁS MEGSZŰNTETÉSI - PERT (mi ugye rövid lefolyásra ad határidőt mindenkinek, még a bíróságoknak is!) – addig a Család – BELEFÁRADVA .. - megegyezett a bankkal, és az érintett ingatlanjuk apró forintokért rávették, hogy elkótyavetyéljék.

 

A pénteki második pernyertességünknek talán az a T. keszthelyi Bíró örült a legjobban. Kinek nem egy minden féle  a Ptk. ill a Vht. és a Pp.-ben megtalálható jogszabályokra agyon iskolázottan feltűntetett, egy össze – visszaollózott keresetből kellett dolgoznia, melyet a fehér kéményseprők ZUGFIRKÁSZA – Dabasi Tamás –  be az osztrák sparkasse uzsorással szemben sikertelenül. Míg sokkal szebb egy letisztított keresetet tárgyalni, egy hozzá értő ügyvéddel.  

Nem mellesleg, szépen lassan és sorozatosan jönnek azon vissza jelzések, melyek megerősítik a CSALÓK listánkra felkerülésük a fehér kéményseprőket, ki(k) ügyvédi díjjal felérő gázsit elkérnek (60-80-120 meg 2oo,ooo-.) – MEGHATALMAZÁS - ÉS - NYUGTA - ELLENÉBEN - A NAGY BÜDÖS SEMMIRE. Kikről még további megerősítést nyert a korábbi foglalkozásuk tekintetében, hogy VALÓDI KÉMÉNYSEPRŐ volt a fehér kéményseprők elnöke, míg a kis társa hol biztonsági, hol pedig kőműves kelemen, hol meg pedig mekk elek a burkoló.

Természetesen ezen esetekben is mint kézhez kaptuk a végézéseket - közzé tesszük!

Javasoljuk, hogy mielőtt bele vágna! – NE – ZUGFIRKÁSZOKHOZ FORDULJANAK – HANEM – JÓ – Csapathoz! MERT CSAK JÓ CSAPATBANTÖ ÉRHETÜNK EL – VALÓDI EREDMÉNYEINK!
 

NEM FELADNI A HARCOT AZ UZSORÁSOK ELLEN!

             Isten Áldása! 

 


             Budapest 2017.05.20.

 

       A HITELES EMBEREK 
- EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT! - 

 

E héten újabb bankok elleni pernyertességet tudhatunk a Magunkénak!

A székesfehérvári bíróság előtt – ELSŐ FOKON! – sikerült pert nyernünk a suntander bank jogutódja ellen. (természetesen mint a végzést kézhez kapjuk közzé tesszük, mi kb. 30 nap).

 

Addig is rövid lényege, az árfolyam jelentős változásának a tájékoztatás elmulasztása .. hát ugye AZ A fránya feledékenység’, mi  cseppet sem csodálni való abban a nagy (PÉNZ)hajhászásban.
 

Budapest 2017.05.13.
 

        A HITELES EMBEREK  

- EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT! - 

 

A héten újabb ÓRIÁSI SIKERT ÉRTÜNK EL – A HITELES EMBEREK – A Magyar Családok kifosztására létre hozott – INTRUM JUSTITIA ELLEN – 15o,ooo.- Ft.-ból – 7oo,ooo.- Ft.-ra DUZZASZTOTT SZEMÉLYI KÖLCSÖN KÖVETELÉSÜKBE BEKAPCSOLÓDÓ KÉPVISELETTEL – PERT NYERTÜNK!
 

 

 

         A HITELES EMBEREK

- EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT! - 

ÓRIÁÁÁÁÁÁÁSI SIKEEEEEEEEEER!!!!!!

A LEHETETLEN amiben már senki sem hitt, sem bízott – NEKEM – NEKÜNK MÉG IS SIKERÜLT!!!!!

… AZ ALAPÍTOTT,  a Világ LEGSZEBB és a LEGCSODÁLATOSABB Családot,
A Családom!!!!!!!
sikerült megmenteni a 3. – A HARMADIK – ALJAS ROHADÉKÚ – ÚJABB - KILAKOLTATÁSI KÍSÉRLETÜKTŐL!!!

 

HÁT KINYÍLT A BICSKA ZSEBEMBEN! .. DE NAAAAAGYON KEMÉNYEN!

S innéttől fogva NINCS – SE PARDON – SE ELNÉZÉST – DE MÉG CSAK KEGYELEM SEEE – SENKINEK SEEEEEEE!!! 
 

Amikor azt az észveszejtő – MEGVETT – dumát kellett volna megennem a MÁSODIK PERVESZTESSÉGÜNK UTÁN, A NAGY dr. Ölveczky Istvántól, „hogy akkor ugye Andorkám felkészültetek a legrosszabbra … hát a kiköltözésetekre!” (((igen nyílt a bicska zsebemben!!! ..))) .. s a másik szintén megvett szarfaszú fehér kéményseprő társaság vezetője, akik akár csak azok a patkányok kik elsőnek hagyják el a sülyedőnek látszó hajót - a Dobosi Tamás, ki meg himülve-hámulva igen nagyon gyorsan farolt is ki az addigi számára TELJES OTTHONT ADÓ – irodának A NEVE ALÓL?!!!

AZ E HÉT CSÜTÖRTÖKI NAPJA UTÁN - BÁTRAN KIMEREM JELENTENI – HOGY MA! – egyetlen egy CIVIL szervezet van ki a devizásoknak tud - KELLŐEN - segíteni, az pedig NEM MÁS – MINT – a kétkezi Mester Emberek által létrehozott önszerveződő csoportunk – agyban – fejben – s kézben ott ahol kell http://a-hiteles-emberek.8x.hu/

                

 

               A HITELES EMBEREK!

azaz - EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT! -

ELLEN FEJVADÁSZAT – E NAPTÓL – INDULT EL MÉG CSAK IGAZÁN!!!

MI FELKÉSZÜLTÜNK! – ha Isten velünk ki ellenünk?!!! 

Isten Áldása!


Szabó Andor!

NAGYPÉNTEKI ÓÓÓÓÓRIÁSI ÖRÖMHÍR!!!!!!!!!!!


– A HÉTEN SIKERÜLT CSATÁT NYERNÜNK A BANKKAL SZEMBEN – INGATLAN BIRTOKBA ADÁSUNK -

MEGNYERTÜÜÜÜÜÜÜK!!!

A HITELES EMBEREK – életre hívott önszerveződő csoportunk VALÓDI – TISZTA MAGYAR SZÍVŰ-LELKÜLETŰ és ODA-ADÓ ÜGYVÉDJÉVEL - NYERTÜÜÜÜÜÜÜNK!!! ..

Ellenben a Dabasi Tamással (fehér kéményseprők), aki a HÁROM ÉVES SIKERTELEN – MEGHATALMAZÁSUNK – visszavonása utáni alig pár nappal, ő maga előbb mindenfélére való hivatkozással zárta be az addig számukra fenntartott budapesti irodát, majd jelentette ki NAGY NYILVÁNOSSÁGGAL, hogy ALIG PÁR NAP és szerény személyemnek köszönhetően rakják ki a Családomat az utcára(!) – mindezt nagy megnyugvó - ingerkeltő - mosolya közepette(!!!).

.. előzmény, cca. 5 milliós felvett kölcsönből 2,7mió visszafizettem. Alkalmi EGYENLEG (többszöri) egyeztetése után is a bank nyilatkozata szerint, a fennálló tartozásom MÉG MINDIG 18,ooo,ooo.- Ft +(!) 2,6oo,ooo.- Ft, azaz összesen még mindig több mint 20-21 MIÓ A KÖVETELÉSE! – NA OTT BEFEJEZVE AZ ADDIGI HETI 100 EZRES BEFIZETÉSEIM!

ELÉG VOLT A SOK MOCSOKBÓL!!! 
– az azt követő évekig húzódó peren kívüli eljárásaim, majd az azt követő peres eljárások míg VÉGÜL CSAK – 
NYERTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK!!!!!!!!!!!

„nem hagyunk senkit az utcán” (Orbán Viktor 2011. szeptember)!!! .. Magyar Bírósági Végrehajtói Kar jelentése – ÉVRŐL-ÉVRE – NŐ A Családok KILAKOLTATÁSOK SZÁMA – 
2012 – 7oo Magyar Család KILAKOTATVA 
2016 – 3,5oo!!!
2017 – ???! ..!

MINDEZEK UTÁN JŐ MAJD MÉG CSAK AZ AMITŐL ŐK – S MINDANNYIAN(!!!) – A LEGJOBBAN TARTANAK –FOSNAK!!! AMIT IGAZ, HOGY MIIIIIINDEEEEEEEN ISMERT OLDALRÓL IGYEKSZENEK MEGFÚRNI – DE NAGYON KEMÉNYEN!!! ……

NA de AZTÁN Minket se a szél fútt össze …! 
 ELLENFEJ VADÁSZAT MÉG CSAK INDULÓBAN! https://www.facebook.com/images/emoji.php/v8/f57/1/16/1f609.png;) ……..

NE FÉLJETEK MAGYAROK!!! – ME ITT VAGYUUUUUNK - 
A Székelyek!

Szabó Andor - https://www.facebook.com/andor.szabo.58/posts/1316683808379835?pnref=story

 

       A HITELES EMBEREK

- EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT! - 

EREDMÉNYEINK –

 

Bizonyítékaink vannak, miszerint a bankok KÉTSZER KÍVÁNNAK PÉNZHEZ JUTNI! Ugyanis minden hitel mellé – BIZTOSÍTÁSAINK – voltak KÖTTETVE, ami ha bedőlne a hiteleink – már pedig előre tudták, hogy befog dőlni – a biztosító MÖGÉNK LÉPVE FIZETTE KI AZOKAT! A BANK VISZONT NEM SZOLGÁLTATOTT KELLŐ ANYAGOT A BIZTOSÍTÓNAK, hogy azok feltudják Velünk venni a kapcsolatot, a ..”hogyan továbbiakról”!

Így a BANK INDÍTOTTA MEG VELÜNK SZEMBEN – SZÁMTALAN ESETBEN – A VÉGREHAJTÁST!

A BANKOK KÉTSZER KÖVETELNEK! – ÁLLJUNK MÁR MEG EGY JÓ Magyar SZÓRA!!!

.. és mind erről KÖKEMÉNY BIZONYÍTÉKAINK VANNAK – bírósági jegyzőkönyvbe foglalva már!!! - 

mint erről már a blikkben is beszámoltunk - 

http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/ketszer-kereshettek-a-bankok-a-bedolt-hiteleken/ygs71zs 

 

A BANKOK NEM HAJTHATNAK VÉGRE!  

 

         A HITELES EMBEREK

- EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT! -