DEVIZAHITELEK

DEVIZAHITELEK

A devizaszerződések társadalmi úton történő megváltoztatása - aláírásgyűjtés - a devizahitelek megváltoztatásához.  

A már többször kifizetett - KÜLFÖLDI ÁLLAMADÓSSÁG ELTÖRLÉSÉNEK - KEZDEMÉNYEZÉSE. 

VÉGREHAJTÁSI JOG

Végrehajtási Jog

Végrehajtások jogi blokkolása, a kilakoltatások megakadályozása céljából.  

Forintosítási Törvények

Indítványozzuk a Magyar Parlamenthez és az Európai Unió Petíciós Bizottságához

a Forintosítási Törvények alábbi módosításra:

A DEVIZAALAPÚ SZERŐDÉSEK ELSZÁMOLÁSA A SZERZŐDÉSKÖTÉS - KORI

 

EREDETILEG FELVETT HUF ÁRFOLYAMON TÖRTÉNJÉK!

Látogatók
Látogatók
Flag Counter

ÚJABB Magyar Család  A KIFOSZTÁSA - KILAKOLTATÁS KÜSZÖBÉN!!!MEDDIG TŰRÜNK MÉG!!!? – MEDDIG HAGYJUK FOLYNI EZT A TÖKETLENKEDŐ KISZOLGÁLÓ POLITIKAI ELITNEK – ELHITETETTET!!!  

 

ÚJRA BEINDULTAK A VÉGREHAJTÓK ÉS A VÉGREHAJTÁSI ÁRVERÉSI VÉRSZÍVÓHIÉNÁK – KIK SŰRGŐSEN LOHOLNAK AZ EBŰL SZEREZNI KÍVÁNT PÉNZÜK UTÁN!

 

HOLNAPI NAP – azaz – 2017.03.20. du. 15:00-kor – Budapest, VII. ker. Marek József u. 6 szám alatt készülnek KILAKOLTATNI EGY ÚJABB Magyar Családot – ahol SŰRGŐS EGYMÁSÉRT VALÓ KIÁLLÁSUNKRA VAN SZÜKSÉG!!! - VÁRUNK MINDEN IGAZ Magyar ÉRZELMŰ - HITELES EMBERT!

 

Az a végrehajtó kívánja KILAKOLTATNI a Magyar Családot – kinek több tíz milliós felhalmozott NAV-os tartozása van, de a fenhangú beképzelt dr. Makovics Jánost mindez cseppet sem érdekli – mert MAGYARORSZÁGON élünk és nem pedig - MAGYAR KÖZTÁRSASÁGBAN – mint ahogy ezek is szépen elvannak tusolva (nem beszélve az Aranybulláról!)! Talán épp pont ezért is hajthatatlan a HIÉNA ÁRVERÉSI NŐ - Agócs Katalin, a.n. Fekete Irén, lakik 2340 Kiskunlacháza, Munkácsy Mihály u 19.sz. alatt,  ki annak az M.S. PLUSZ INGATLANFORGALMAZÓ KFT.-nek a vezetője, melynek szószerinti, jól körbeszámlázó gyára - PÉNZMOSODÁJA VAN – Szlovákiától egészen Szerbiáig majd onnan tovább Romániáig, majd vissza Írországig!
 

A MEGMOZDULÁSUNK KÉNYSZERŰSÉGE – AZ EGYMÁSÉRT VALÓ KIÁLLÁSUNK – ÖSSZEFOGÁSUNK!!! - a bíróság láblógatós hiány pótlásaik bekérése melletti mit sem törődésük, hogy egy újabb Magyar Családot készülnek utcára dobni! Mely Család a helyzetéhez képest IDŐBEN fordult segítségért a – FEHÉR KÉMÉNYSEPRŐKHÖZ http://a-hiteles-emberek.8x.hu/csalok – mi vezetője, mind a mai napig a borsosan megfizettetett munkadíja’ ellenében, az  összeollózásai mellett mást sem tett, mint a megcsorbított hitükkel hagyva az útjukra, mint azt téve több „MEGMENTETT” – általuk csak elhallgatott – KILAKOLTATOTT - Családnál is.  

MIND EZEK A KORMÁNYT CSEPPET SEM ÉRDEKLI – „mert Magyarország jobban teljesít!” – HOL – KINEK?!!!

 

HÁNY Családnak kell még tönkre mennie ahhoz, hogy VÉGRE – KELLŐ ÖSSZEFOGÁSSAL – KÉRJÜK A BANKOK ELSZÁMOLTATÁSÁT – MERT A BANKOK MA Magyarországon - NEM KÉRHETNEK VÉGREHAJTÁST!

 

2017.03.19.

 

          A HITELES EMBEREK

- EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT! -